Самозастъпнчество
530
page-template-default,page,page-id-530,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,unknown,wp-accessibility-helper,accessibility-contrast_mode_on,wah_fstype_zoom,accessibility-location-right,tribe-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-37

Обучителните теми ще Ви помогнат да бъдете активни и да защитавате своите права и правата на всички хора с интелектуални затруднения.

Програмата съдържа 5 теми. Във всяка тема можете да се запознаете с презентация, видео материал и допълнителни ресурси. В края на темата има и тест, с който може да проверите знанията си.

 • Тема 1

  Да научим повече за самозастъпничеството

В тази тема ще намерите информация за самозастъпничеството, за задълженията и правата на самозастъпника и за това как трябва да се работи с другите хора.

Към темата
 • Тема 2

  Моите права и правата на другите

В тази тема ще намерите информация за правата на хората с интелектуални затруднения, за Вашите права и правата на другите.

Към темата
 • Тема 3

  Вземане на решения

В тази тема ще намерите информация за приемането на различията, вземането на решения и за доверието между хората.

Към темата
 • Тема 4

  Мрежа за подкрепа

В тази тема ще намерите информация за запрещението и мрежите за подкрепа.

Към темата
 • Тема 5

  Общност и участие

В тази тема ще намерите информация относно това какво е участие, какво е общност, публични услуги и за работата на самозастъпниците.

Към темата