рецепти за по касно качване
1306
page-template-default,page,page-id-1306,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,unknown,wp-accessibility-helper,accessibility-contrast_mode_on,wah_fstype_zoom,accessibility-location-right,tribe-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-37

рецепти за по касно качване

Самозастъпнически гювеч

Следвай тази рецепта, за да приготвиш вкусен „успех“ на срещите на самозастъпническата група не само за себе си, но и за всички в групата.

 

Първо, съберете фактите. Ако не знаеш нещо, помоли за помощ, както  би се обърнал към приятел или към готварска книга.

 

Второ, знай към кого можеш да се обърнеш. Ако не знаеш кой може да ти помогне, попитай с кого можеш да говориш. Грешните хора могат да крият и не споделят неща, също както многото готвачи в кухнята могат да са причина за бъркотия и гювечът няма да се получи.

 

Трето, бъди уверен. Събраните факти и нужната подкрепа ще те направят уверен самозастъпник. Нужна е увереност, за да се приготви добър „гювеч“. Увереният самозастъпник е от голямо значение.

 

Четвърто, опитай се да промениш нещо. Обясни проблема си и промените, които са необходими. Става въпрос не само за теб, но и за други хора също. Рецептата може да бъде променяна ако има нужда да се премахне съставка, която някой не харесва. Ако един начин не работи, пробвай друг.

 

Пето, бъди последователен. Ако знаеш, че ще отнеме 10 дни да се оправи даден проблем, не изчаквай какво ще последва. Успешното застъпничество, като гювеча, се нуждае просто от правилното количество време, за да се получи най-добрият резултат. Ако загориш гювеча, ще овониш стаята! Никога не чакай проблемът сам да се разреши, резултатите няма да са добри за никой. Ще се наложи дори да започнеш всичко от начало.

 

Сладко-кисела рецепта от Иван

 

Ние знаем, че има бариери пред хората с увреждания, за да получат истински работни места. Какво става с тези, които получават работа, а после я губят скоро след това? Понякога те изпълняват работните си задачи добре, но губят работата защото не са имали възможност да се учат и да практикуват това, което някои наричат „умения за дадено работно място.”

 

Имаш ли работа? Супер! Ето някои съвети, за да я запазиш .

 

1 Не бъди „кисел“, винаги си вземай душ.

 

  • Винаги се къпи, бръсни, мий си зъбите и се обличай с хубави, чисти дрехи.
  • Помоли някого за помощ ако ти е нужна такава за прането или да ти напомня да си вземеш душ.

2 Бъди „сладък като мед“ и се отнасяй добре с колегите.

 

  • Винаги бъди учтив когато говориш с колегите и наставника ти.
  • Ако имаш проблем, говори с някого или с наставника си. Позволи им да знаят, че желаеш да го разрешите заедно.

3 Получи подкрепа, за да ти е „сладък“ успеха.

 

  • Сподели с началника си ако ти трябва някакво оборудване или друга подкрепа, за да вършиш работата си. Помоли за помощ ако ти е нужна.
  • Запази отворена комуникацията. Кажи на началника си какво е най-добре за теб.

4 Вярвай в себе си!

 

  • Казвай си „Мога да направя това!” Ако имаш подкрепата, която ти трябва, също и правилните хора на твоя страна, можеш да направиш почти всичко.

 

 

За братята и сестрите

 

Рецепта за подкрепящи братя и сестри

 

Най-дългите взаимоотношения в нашия живот са често с нашите братя и сестри и те имат голямо влияние върху нас. Тази рецепта ще помогне за засилване на връзката между братята и сестрите, за да си помагат в живота. Тази рецепта ще гарантира богати и удовлетворяващи отношения през целия живот с вашите братя и сестри.

 

Препоръчваме ти да пробваш тази рецепта.

Съставки:

1 чаша Любов

¾ чаша Смях

½ чаша Споделяне

½ чаша Разбиране

1 супена лъжица Досада

1 супена лъжица Възмущение

1 супена лъжица Ревност

1 чаша Застъпничество

щипка Страх за бъдещето

¼ чаша Постоянна подкрепа

 

Начин на приготвяне: В голяма купа смесете заедно любов, смях, споделяне и разбиране. В малка купа смесете досада, негодувание и ревност и бъркайте докато не разбиете всички разочарования и не започнат да се появяват върховете на признателността. Смесете заедно съставките от малката купа в голямата купа, за да се получи правилният баланс за тестото на истинската връзка между брат и сестра. Добавете чаша застъпничество и разбийте заедно до образуване на взаимно уважение. Поръсете щипка страх за бъдещето и покрийте с постоянна подкрепа. Печете на 200 градуса цял живот.